Hurmos oli miehille liian kova vastus - B-tytöille kaksi voittoa tasoturnauksessa

14.10.2024

Karelian Hurmos oli tyly vieras Parkkivuoressa, ja kaatoi Vilppulan Tähden 3-0 (11-25, 10-25, 19-25). Tapahtumaa todisti 130 katsojaa, jotka numeroista huolimatta näkivät toivottavasti viihdyttävää lentopalloa.

Ensimmäiset kaksi erää kotijoukkue Tähti uinui ja vieraat tekivät miltei mitä lystäsivät. Palloralleja nähtiin sopivasti, mutta omat virheet piti kitkeä pois. Kolmannessa erässä Tähdeltä löytyi paljon kaivattua peli-ilmettä ja pisteissä mentiinkin rinnakkain 15-15 asti, mutta Hurmos piti pintansa ja varmisti kotimatkan alkaneeksi noin tunnin pelin jälkeen. Tähden kovimmat pistemiehet olivat Sami Valaranta 8 pisteellä, Niko Jokela 5 pisteellä sekä kapteeni Olli Kolhinen 3 pisteellä. Hurmokselta hurjimmat olivat Niklas Björlin 14 pisteellä, Ville Järnvall ja Atte Rissanen seurasivat perästä 11 ja 10 pisteellä. Kolhinen ja Björlin pokkasivat raadin parhaan pelaajan palkinnot.

Daryl Tay, Hurmos :

Halusimme ehjän pelin joukkueeltamme ja saimme ottelun myötä mahdollisuuden harjoittaa pelikuvioitamme. Lepuutimme useita pelaajiamme, koska koimme, että ottelusta tulisi täten merkityksellisempi ja se hyödyttäisi molempia osapuolia. Saimme tarvittavia onnistumisia, joista on hyvä jatkaa eteenpäin. Läpi ottelun ja varsinkin kolmannessa erässä Tähti puolusti hienosti ja antoi upean esityksen kotiyleisölle. Toivotamme Tähdelle loistokasta lentopallokauden jatkoa.

Ahti Laaksi, Tähti :

Oltiin liian armollisia vastustajalle. Olisi pitänyt nauttia enemmän mahdollisuudesta pelata näinkin kovaa joukkuetta vastaan. Viimeisessä erässä oltiin hyviä, joka toi iloisen tunnelman joukkueessa. Hurmokselle toivotamme onnea jatkoon.